lorem

1300 retro játékot érhetünk el hamarosan PlayStation konzolokon

Kép forrása: Antstream Arcade

Szeptember 6-án érkezik.

Újabb szolgáltatásra fizethetnek elő a PlayStation játékosok. A PS Plus is rengeteg izgalmas új és régebbi címeket, valamint egy állandóan frissülő katalógust kínál, most viszont több mint 1000 retro játék közül válogathatunk.

Az Antstream Arcade bejelentette ugyanis, hogy szeptember 6-án érkezik PS4 és PS5 konzolokra. Több mint 1300 retro játékot streamelhetünk, ha előfizetünk a szolgáltatásra. Az árát egyelőre nem tette közzé a PlayStation, viszont Xbox-on például már elérhető, itt 14 500 forint az éves előfizetés. Ha nem szeretnénk az éves díjjal bajlódni, bevásárolhatjuk magunkat az élethosszig tartó előfizetéssel. Ez az Xbox Store-ban 41 500 forint, és meg lennénk lepve, ha a PlayStation nagyon máshogy árazná a szolgáltatást. Ha nem szeretnél lemaradni a megjelenésről, itt már hozzá is adhatod a kívánságlistádhoz.

A bejelentés egyébként egy előzetessel érkezett, amiből kiderül az is, hogy a katalógus folyamatosan frissül és különböző kihívásokon is részt vehetünk. A szöveges infók mellett azt is megmutatták, hogy szinte minden műfajból és korból érkeznek játékok a játéktárba. És ha ez még nem lenne elég, a C64, a NES, a ZX Spectrum és a PS1 kiváló darabjait is megtalálhatjuk majd a kínálatban.

Az Antstream Arcade PS-re való érkezését augusztus közepén árulták el, viszont akkor még dátum nélkül. Nem késlekedtek tehát sokat a bevezetéssel, és reméljük, tényleg olyan jól is fog működni, ahogy hangzik.

Próbáld ki nálunk a sportfodasást! (x)