lorem

2025-re tolták a nyitott világú Terminator játékot

Kép forrása: Nacon

Hasta la Vista 2024-re.

‘Long story short’ – a Nacon eltolta 2025-re a Terminator: Survivors megjelenését.

A játék Early Access változata októberben érkezett volna Steamre, de a fejlesztőcsapat egy Twitter-bejegyzésben lehűtötte a kedélyeket. A stúdió nem részletezte a halasztás okát, csak ködösen annyit mondott, hogy még több fejlesztést igényel a játék. Ezt pedig természetesen a lehető legszebb köntösbe csomagolva.

„Az elmúlt hónapokban örömmel figyeltük, mennyien érdeklődtök a bejelentéseink iránt és tudjuk, mennyire várjátok a Terminator: Survivorst. Annak érdekében, hogy meg tudjuk valósítani a vízióinkat és biztosak lehessünk, hogy olyan játékot készítsünk, ami megfelel a rajongók elvárásainak, további időre van szükségünk. Éppen ezért eltoljuk a játék megjelenését 2025-re.

Tudjuk, hogy ezzel rengeteg fanatikusnak csalódást okozunk, de mindenképpen egy jó játékot szeretnénk összehozni, ami méltó a filmhez, annak rajongóihoz és a mi rajongóinkhoz is. Hosszú távon ez a helyes döntés” – írták a bejegyzésükben.

A Terminator: Survivors egyébként PS5-re és Xbox Series konzolokra is érkezik majd valamikor, de ennek dátuma az Early Access időszak hosszától is függ. A konzolos változat volt eredetileg 2025-re betervezve, de ezek után már az is elképzelhető, hogy a jövőre sem pörgethetjük PS-en vagy Xboxon.

Maga a játék egyébként 2009-ben játszódik, pár évvel az Ítélet Napja után. A filmekből jól ismert alakokkal természetesen találkozhatunk majd, de lesz pár új arc is. Egyelőre csak egyetlen előzetest kapott a játék, de a játékmenetről még nem láthattunk semmit benne. Most már legalább azt is tudjuk, hogy miért.

Próbáld ki nálunk a sportfodasást! (x)