lorem

2026-ban érkezik a Prince of Persia: The Sands of Time remake

Kép forrása: Ubisoft

Hat évvel a bejelentés után.

Az Ubisoft ismét megmutatta a mágikus homokóráját, ugyanis most már biztos, hogy 2026-ban érkezik a Prince of Persia: Sands of Time remake. A népszerű, 2003-as platformer újragondolását először 2020-ban jelentették be, tehát közel 6 év alatt meg is fog valósulni a projekt.

A 2020-as bejelentés után eredetileg hat hónappal később kellett volna megérkeznie a játéknak, de valószínűleg a készítők homokórája sem működött jól, ugyanis a 6 hónapból végül 6 év lett. Legalább elkészül. Valójában stúdiót sem talált az Ubisoft, majd amikor ez meglett, a csapatot kellett összeszedni, és így tovább… A játék egyébként a Montrealban tanyázó brigád kezébe került, de ez sem volt egy egyszerű folyamat.

Az Ubisoft Forward alatt érkezett egy új felvétel a játékról, ami tulajdonképp a megjelenés évén kívül semmit nem mond. A 30 másodperces klip alatt egy gyertyát láthatunk, ami ahelyett, hogy elégne, egyre nagyobb lesz, ezzel jelezve, hogy az idő visszafele forog – majd érkezik a logó és a 2026 felirat. Íme.

Az Ubisoft Forward tartogatott még bőven újdonságokat. Megtudhattuk, hogy a Metroidvania spin-offja egy még nehezebb ingyenes frissítést kapott a story DLC szeptemberi érkezése előtt. Azt is bejelentették, hogy a Rouge Prince of Persia is rengeteg új tartalommal bővül. Legalább a játék rajongóinak lesz valami, amivel kihúzzák 2026-ig. A játék egyébként a tervek szerint minden platformra érkezik.

Ez a játék ugyan még odébb van, de itt megnézheted, mikkel találkozhatsz még az idei esztendőben.

Próbáld ki nálunk a sportfodasást! (x)